O MENI

I TAKO JE SVE POČELO

Ovo je priča o putovanju od početnika u vežbanju joge do kreiranja Aleya proizvoda za jogu.

Sve je počelo pre dvadesetak godina, kada sam se prvi put susrela sa jogom. Ili kako to zaljubljenici u jogu vole da kažu: Kada smo se ja i joga pronašle.

To je bila Hata joga, koju je predavala jedna moja prijateljica. Mi vežbači smo se okupljali u stanu, vežbalo se na ćebadima , a o jastucima za meditaciju, bolsterima za podršku i relax maskama za oči, nije bilo ni govora.

Tada je joga bila nova i nepoznata stvar. Ljudi su čak mislili da se tu radi o nekoj sekti. A onda, malo po malo, ona je pronalazila svoje mesto. Ali i dalje nije bilo opreme za vežbanje joge, dobrih prostirki, kao ni torbi za njihovo lakše nošenje.

IMALA SAM SREĆU

Ja sam imala sreću da se moja rođena sestra bavila izradom dekorativnog tekstila dugi niz godina, i da je mogla da moje ideje o pravljenju joga torbi i jastuka, sprovede u delo.

I tako je sve počelo, pre svega iz potrebe da sebi napravim joga torbu i jastuk za meditaciju. Ne treba ni da kažem da su ubrzo svi prijatelji tražili da im napravimo torbe za nošenje prostirki, po njihovoj meri i želji.

Proizvodi Aleya programa za jogu su za mene vrlo lični, jer u njihovo kreiranje unosim svoja iskustva, sklonost ka jarkim bojama, detalje koje prikupljam na svakom putovanju. Zato se za Aleya proizvode može slobodno reći da su unikatni. Jer kada kupite nešto iz tog programa, možete biti sigurni da niko drugi neće imati takvu torbu za joga prostirku ili jastuk za meditaciju.

VREMENOM SE ASORTIMAN PROŠIRIVAO

Posvećeno i s ljubavlju, dodavanjem novih proizvoda, neretko po idejama kupaca koji su želeli nešto čega do tada nije bilo u ponudi. Jedan od takvih, novih proizvoda su i relaks jastučići za oči, punjeni lavandom i semenom lana.

Kada se posvećeno i sa ljubavlju bavite nekim poslom, neminovno je da se i vi menjate i rastete zajedno sa njim. Tako da se ovo, davno započeto, putovanje nastavlja.

Kontakt forma

KONTAKTIRAJTE NAS

  TELEFONI

  +381 62 551 881

  +381 63 83 79 294

  EMAIL

  info@aleya.rs

  prodaja@aleya.rs

  ONLINE PORUČIVANJE

  Poručite putem sajta

  ili kontakt telefona

  SLANJE

  Slanje paketa

  kurirskim službama