Beli pamučni raner za centar stola Andjeli

Šifra proizvoda: A069 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija

  Beli pamučni raner za centar stola Andjeli.

  Beli pamučni raner za centar stola Andjeli je svečani, novogodišnji raner. Njime možete dekorisati i sto za krštenje ili rodjendan nekog malog andjela.

   

  Materijal: Pamuk 100%

  Dimenzije: 205 cm x 38 cm.

   

  Kada se slavi, kada se veseli, okupljamo se oko stola, sa porodicom i prijateljima.  A druženje je još lepše uz lepo postavljen sto, prepun ukusne hrane. Za hranu su zaduženi domaćini ali za dekoraciju stola smo mi tu.

  Svi naši dekorativni stolnjaci i raner su ručno sašiveni, od kvalitetnih tkanina, lakih za održavanje. Najviše koristimo damast i brokat, Ili savremene materijale sa teflonskim vlaknom koje „odbija„ fleke. Najtraženiji su materijali u žakard tkanju, koji imaju pomalo reljefnu strukturu. Popularni su i glat materijali, kao što je saten, koji su meki, svilenkasti i glatki na dodir. Uz dodatak čipke, ukrasnih traka, resa i gajtana, Alnada stolnjaci, nadstolnjaci i raneri, postaju unikatni komadi tekstila.  A mogu biti i lep i praktičan poklon. Pre svega za mlade bračne parove, koji tek počinju da opremaju zajednički dom.

  Naša radionica za izradu kućnog tekstila, nudi veliki izbor tekstila za dekoraciju stola, pre svega stolnjaka i nadstolnjaka. Ali i dekorativnih ranera, podmetača za tanjire, platnenih salveta i prstenova za salvete.

  Naši stolnjaci i nadstolnjaci su napravljeni da ukrase i zaštite svaki sto. Pošto ih radimo ručno, dimenzije i oblik stolnjaka prilagodjavamo veličini i obliku svakog stola.  Naravno, šijemo i stolnjake u standardnim dimenzijama za okrugle i pravougle stolove.