Boho dekorativni jastuci Mačke iz Istanbula

Šifra proizvoda: 1045

2.490 RSD

3 na zalihama

Lista želja
Share

  Boho dekorativni jastuci Mačke iz Istanbula.

  Boho dekorativni jastuci Mačke iz Istanbula su šareni, veseli ukrasni jastuci za svaki enterijer. U jedan strogi, moderan uneće boje i postati fokusna tačka. U dečijoj sobi stvoriće razigranu atmosferu. A u vašem boho, zen kutku može se koristiti kao jastuk za meditaciju i joga jastuk.

   

  Materijal: Pamučni mebl štof.

  Punjenje: Pahulja vlakno.

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

   

  Ovaj jastuk se odlično se slaže sa modernim nameštajem, daje mu notu topline i veselu atmosferu. Ali će se savršeno uklopiti u jedan neformalni boho enterijer, sa svojim šarenim motivom. Zbog svoje veličine može se koristiti i za sedenje na podu, kada vam dodju prijatelji na neformalno druženje.

  Ako ga koristite za meditaciju u sedećem položaju, pomoći će vam da zadržite taj položaj dugo vremena. On će vam podići kukove iznad linije kolena i tako smanjiti pritisak na njih, i omogućiti vam da držite kičmu u pravilnom položaju.

  Osim za meditaciju, ovaj pravougli jastuk, je odličan za podršku ramenima i vratu pri zauzimanju takozvanih obrnutih joga položaja.  Jedan od najpoznatijih takvih položaja je stoj na ramenima ili sveća. Uz pomoć jastuka, smanjuje se pritisak na vrat i poboljšava stabilnost tela.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, u zavisnosti od namene jastuka. Jastuci za sedenje se pune nešto čvršćim punjenjem sa sundjerom. Ali obe vrste punjenja omogućavaju da jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.