Boho dekorativni jastuk Afričke žene Tinga Tinga

Šifra proizvoda: A346

2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Boho dekorativni jastuk Afričke žene Tinga Tinga.

  Boho dekorativni jastuk Afričke žene Tinga Tinga je napravljen na ručno slikanom voštanom platnu iz Tanzanije. Tinga Tinga je naziv za slikanje karakterističnih  motiva iz svakodnevnog afričkog života, životinja i ljudi u jarkim bojama. nešto kao naša naivna umetnost.

   

  Dimenzije: 43 cm x 55 cm.

  Materijal: Pamučno platno ručnp slikano voštanim bojama.

  Punjenje: PES pahulja vlakno, lio vata i seckani sundjer.

   

  Dekorativni jastuci mogu učiniti da Vaš prostor dobije potpuno novi izgled u skladu sa ličnim ukusom. Dodajte lični pečat i prenesite svoj karakter na prostor u kom svakodnevno boravite. Dekorativni jastuci mogu da dodaju mekoću i udobnost, dok različiti dezeni, boje i materijali stvaraju posebnu atmosferu u Vašem domu. U našoj ponudi možete pronaći i izabrati unikatne dekorativne jastuke različitih boja, dezena, materijala i dimenzija. Izaberite jastučić po svom ukusu i uredite dom na svoj jedinstven način. Osvežite svoj prostor brzo i lako uz dekorativne jastučiće.

  Nove ukrasne navlake za jastučiće je lako promeniti, a mala promena može mnogo da doprinese osvežavanju prostorije u kojoj boravite. Kad god poželite promenu, naši proizvodi su tu da Vam pruže najbolje dekorativne predmete na jednom mestu. Oni su neizostavan detalj koji sadržajno upotpunjuje prostor a i pomaže Vam da slobodno vreme provedete ugodno i opuštajuće.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.