Boho etnik jastuk dekor i meditacija sivo beli sa kićankama

Šifra proizvoda: A106 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Boho etnik jastuk dekor i meditacija sivo beli sa kićankama.

  Boho etnik jastuk dekor i meditacija sivo beli sa kićankama. Ovo je pamučni jastuk u neutralnim bojama sa zanimljivim folklornim motivom ćilima. Odlično se slaže sa modernim nameštajem, daje mu notu topline i vintidž atmosferu. Ali će se odlično uklopiti u jedan neformalni boho enterijer, sa svojim etnik motivom i okruglim pomponima. Zbog svoje veličine može se koristiti i za sedenje na podu, kada vam dodju prijatelji na neformalno druženje.

  Ako ga koristite za meditaciju u sedećem položaju, pomoći će vam da zadržite taj položaj dugo vremena. On će vam podići kukove iznad linije kolena i tako smanjiti pritisak na njih, i omogućiti vam da držite kičmu u pravilnom položaju.

   

  Materijal: Mešavina pamuka i poliestera, pamučni pomponi.

  Punjenje: PES pahulja vlakno

  Dimenzije: 50 cm x 50 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U textil radionici Alnada pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Pre svega prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza. Ali i modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.