Boho jastuk za dekoraciju i meditaciju Mandala

Šifra proizvoda: 1052 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Boho jastuk za dekoraciju i meditaciju Mandala.

  Boho jastuk za dekoraciju i meditaciju Mandala na plavoj pozadini je jastuk za ukras ali i za podršku telu pri vežbanju tehnika meditacije. Ima jedno lice i jastučnicu koja se skida.

  Radimo ga sa dve varijanjte punjenja u zavisnosti od njegove namene. Sa klasičnim, čvrstim od lio vate i pahulja vlakna i sa tvrdim od pamučnih restlova. Mekše punjenje odgovara dekorativnim jastucima a tvrdo pruža potporu pri joga položajima. Cena je ista za obe vrste punjenja.

   

  Materijal: Pamuk kord tkanja.

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  A ovaj prostor ćete najlakše i najbrže promeniti uz dekorativne jastučiće. Nove ukrasne navlake za jastučiće je lako zameniti, i tako dobiti potpuno novi izgled životnog prostora.

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  Ako ga koristite za meditaciju u sedećem položaju, pomoći će vam da zadržite taj položaj dugo vremena. On će vam podići kukove iznad linije kolena i tako smanjiti pritisak na njih, i omogućiti vam da držite kičmu u pravilnom položaju.

  Osim za meditaciju, ovaj pravougli jastuk, je odličan za podršku ramenima i vratu pri zauzimanju takozvanih obrnutih joga položaja.  Jedan od najpoznatijih takvih položaja je stoj na ramenima ili sveća. Uz pomoć jastuka, smanjuje se pritisak na vrat i poboljšava stabilnost tela.