Boho pamučni jastuk crno beli rombovi

Šifra proizvoda: A220 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Boho pamučni jastuk crno beli rombovi.

  Boho pamučni jastuk crno beli rombovi je dekorativni jastuk sa tkanim pamučnim rombovima na crnoj osnovi. Klasična kombinacija crne i bele boje je zanimljiva i laka za uklapanje i kombinovanje sa drugim bojama i uzorcima. I ovaj jastuk možete koristiti i kao jastuk za meditaciju u sedećem položaju.

   

  Materijal. Pamuk, pamučne rese, pamučne kićanke.

  Dimenzije:  45 cm x 45 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan. Najlakši način da sve to postignemo su dekorativni jastuci.

  Dekorativni jastuci mogu učiniti da Vaš prostor dobije potpuno novi izgled u skladu sa ličnim ukusom. Dodajte lični pečat i prenesite svoj karakter na prostor u kom svakodnevno boravite. Dekorativni jastuci mogu da dodaju mekoću i udobnost, dok različiti dezeni, boje i materijali stvaraju posebnu atmosferu u Vašem domu. U našoj ponudi možete pronaći i izabrati unikatne dekorativne jastuke različitih boja, dezena, materijala i dimenzija. Izaberite jastučić po svom ukusu i uredite dom na svoj jedinstven način. Osvežite svoj prostor brzo i

  lako uz dekorativne jastučiće. Nove ukrasne navlake za jastučiće je lako promeniti, a mala promena može mnogo da doprinese osvežavanju prostorije u kojoj boravite. Kad god poželite promenu, naši proizvodi su tu da Vam pruže najbolje dekorativne predmete na jednom mestu. Oni su neizostavan detalj koji sadržajno upotpunjuje prostor a i pomaže Vam da slobodno vreme provedete ugodno i opuštajuće.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.