Ceger torba za joga i fitnes prostirke

Šifra proizvoda: A075

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Ceger torba za joga i fitnes prostirke.

  Ceger torba za joga i fitnes prostirke je torba sa dugačkim uprtačem, više pregrada i unutrašnjim džepom za sitnice. Napravljena od kord pamuka, sa pamučnom postavom. Ova torba se može koristiti i kao torba za sve prilike. Voleće je ljubitelji opuštenog, boho stila.

   

  Materijal: Pamučni keper, pamučna postava,

  Dimenzije: Dužina sa uprtačem 90 cm, prečnik dna 15 cm.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Mi smo počeli da izradjujemo joga program: torbe za joga prostirke, jastuke za jogu, relaks jastučiće za oči, onda kada je joga ušla u naše živote.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  Torbe za joga prostirke su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Alnada torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama.