Crni pamučni raner sa heklanim rozetama

Šifra proizvoda: A746 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija

  Crni pamučni raner sa heklanim rozetama.

  Crni pamučni raner sa heklanim rozetama je dekorativni raner za svečane prilike ali i za one svakodnevne. zbog svoje rustičnosti, dobro će izgledati u nekom šabi šik dekoru, ali i na elegantno postavljenom stolu.

   

  Materijal: 100% pamuk

  Dimenzija: 240 cm x 40 cm

   

  Kada se slavi, kada se veseli, okupljamo se oko stola, sa porodicom i prijateljima.  A druženje je još lepše uz lepo postavljen sto, prepun ukusne hrane. Za hranu su zaduženi domaćini ali za dekoraciju stola smo mi tu.

  Naša radionica  nudi veliki izbor tekstila za dekoraciju stola, pre svega stolnjaka i nadstolnjaka. Ali i dekorativnih ranera, podmetača za tanjire, platnenih salveta i prstenova za salvete.

  Trake za centar stola ili raneri, sami ili u kombinaciji sa stolnjakom, odličan su izborkada želite da pripremite svoj sto za neku posebnu priliku. Ovi nadstolnjaci su idealni i za svaki dan, kada želite da vam sto izgleda drugačije i posebno.

  Unikatni raneri, od najkvalitetnijih materijala , pretvoriće svaki  sto u svečani. Za slave, venčanja i sve vase  proslave,  po neverovatnim cenama, dostava pouzećem.