Dečiji klupko jastuk igračka svetlo plavi

Šifra proizvoda: A378 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Lista želja
Share

  Dečiji klupko jastuk igračka svetlo plavi.

  Dečiji klupko jastuk igračka svetlo plavi je oblikovan kao lopta, mekana i sigurna za igranje. Naravno, uvek ga možete ukrasti od svog deteta i dekorisati svoju modernu sofu ili fotelju. U kombinaciji sa jastukom od super debele vune, vaš dom će izgledati kao iz dizajnerskih časopisa.

   

  Materijal: Pamučni žersej,

  Punjenje: Silikonsko pahulja vlakno.

  Dimenzije: Prečnik klupka 35 – 40 cm..

   

  Moderni Klupko jastuci izradjeni su od pamučnog žerseja i punjeni silikonskim pahulja vlaknom, koje im daje mekoću i sprečava promenu oblika jastuka usled sabijanja vlakna.

  Podjednako dekorativni i zabavni, naročito pogodni za moderne enterijere. Ali i za dečije sobe kao ukras ili bezbedna igračka.

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U textil radionici Alnada pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  Materijal: Pamučni žersej.

  Punjenje: Silikonsko pahulja vlakno.

  Moderni Klupko jastuci izradjeni su od pamučnog žerseja i punjeni silikonskim pahulja vlaknom,

  koje im daje mekoću i sprečava promenu oblika jastuka usled sabijanja vlakna.

  Podjednako dekorativni i zabavni, naročito pogodni za moderne enterijere. Ali i za dečije sobe kao ukras ili bezbedna igračka.

   

   

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dečiji klupko jastuk igračka svetlo plavi“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *