Dečiji klupko jastuk igračka svetlo plavi

Šifra proizvoda: A378 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Dečiji klupko jastuk igračka svetlo plavi.

  Dečiji klupko jastuk igračka svetlo plavi je oblikovan kao lopta, mekana i sigurna za igranje. Naravno, uvek ga možete ukrasti od svog deteta i dekorisati svoju modernu sofu ili fotelju. U kombinaciji sa jastukom od super debele vune, vaš dom će izgledati kao iz dizajnerskih časopisa.

   

  Materijal: Pamučni žersej,

  Punjenje: Silikonsko pahulja vlakno.

  Dimenzije: Prečnik klupka 35 – 40 cm..

   

  Moderni Klupko jastuci izradjeni su od pamučnog žerseja i punjeni silikonskim pahulja vlaknom, koje im daje mekoću i sprečava promenu oblika jastuka usled sabijanja vlakna.

  Podjednako dekorativni i zabavni, naročito pogodni za moderne enterijere. Ali i za dečije sobe kao ukras ili bezbedna igračka.

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U textil radionici Alnada pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  Materijal: Pamučni žersej.

  Punjenje: Silikonsko pahulja vlakno.

  Moderni Klupko jastuci izradjeni su od pamučnog žerseja i punjeni silikonskim pahulja vlaknom,

  koje im daje mekoću i sprečava promenu oblika jastuka usled sabijanja vlakna.

  Podjednako dekorativni i zabavni, naročito pogodni za moderne enterijere. Ali i za dečije sobe kao ukras ili bezbedna igračka.