Dekor joga boho etnik pamučni jastuk sa kićankama

Šifra proizvoda: A257

1.990 RSD

5 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekor joga boho etnik pamučni jastuk sa kićankama.

  Dekor joga boho etnik pamučni jastuk sa kićankama je jastuk koji će dobro izgledati u modernom enterijeru ali i u jednom boho joga kutku. Svojom raskošnom crvenom bojom uneće toplotu i biti fokus svakog prostora.

   

  Materijal: Pamuk krupno tkani.

  Unutrašnji jastuk: Pamuk sa punjenjem od PES vlakna.

  Dimenzije: 43 x 43 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Pre svega prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza. Ali i modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, Aleya jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.