Dekorativni beli pamučni jastuk Crtež lica

Šifra proizvoda: A979

2.490 RSD

+ troškovi dostave

Dekorativni pamučni jastuk Plava batik mandala će ukrasiti vaš joga kutak. Ali on nije samo dekorativan, možete ga koristiti za sedenje kada meditirate, ili kada vam dodju gosti.

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni beli pamučni jastuk Crtež lica.

  Dekorativni beli pamučni jastuk Crtež lica će ukrasiti vaš joga kutak. Ali on nije samo dekorativan, možete ga koristiti za sedenje kada meditirate, ili kada vam dodju gosti. idealan je za kreiranje jedne opuštene, boho atmosfere.

   

  Materijal: Pamuk.

  Punjenje: Pes pahulja vlakno.

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U textil radionici Alnada pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu.

  Brand:

  Jack Wills

  Analogue/digital:

  Analogue

  Case Depth Approx:

  12mm

  Case Material:

  Gold Ion-plated Steel

  Case Shape:

  Circle

  Clasp type:

  Push-button Deployment

  Dekoracija

  Umetnine

  Kućni tekstil

  Tekstura

  Joga program

  Jastuci za jogu