Dekorativni bombona jastuk od debele vune beli

Šifra proizvoda: 977 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni bombona jastuk od debele vune beli.

  Dekorativni bombona jastuk od debele vune beli je mekan i topao. Zbog debljine vlakna, dobijeni prepletaj je krupan i rustičan. Ovakav jastuk će se dobro uklopiti i uz stilski i uz moderno uredjen enterijer.

   

  Materijal: Mešavina vune i poliakril vlakna.

  Dimenzije: Dužina valjka 40 cm, prečnik valjka 18 cm.

  Unutrašnja jastučnica: Pamuk.

  Punjenje: PES pahulja vlakno.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo,  su  dekorativni  jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  Novi ukrasni  jastuci su najbrži i njjeftiniji  način da personalizujete i promenite svoj stambeni  prostor.  Zato smo mi tu. U textil radionici Alnada pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima  ali i delimo naše ideje sa Vama.

  A baš zahvaljujući tim idejama (vašim i našim podjednako), u ponudi imamo zaista veliki izbor originalnih i pomalo neuobičajenih jastuka.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Od prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza  pa do savremenih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.