Dekorativni jastučić sa pamučnim resama natur

Šifra proizvoda: A912 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni jastučić sa pamučnim resama natur.

  Dekorativni jastučić sa pamučnim resama natur je napravljen od čistog pamuka u prirodnoj boji. Jedini ukras su mu pamučne rese i kićanke od pamuka. One malo razbijaju njegove stroge linije i daju mu jedan boho dodir. Ovo je ukrasni jastuk za svaki enterijer ali može se koristiti i kao jastuk za meditaciju.

   

  Materijal: Pamuk, pamučne rese i kićanke.

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

  Punjenje: Pahulja vlakno.

   

  Jedna od najvažnijih  prostorija u našem životnom prostoru je dnevna soba. I to ne samo zato što u njoj provodimo puno  vremena, već  zato što je ona često, naše jedino utočište od svakodnevnog stresa i problema. Mesto gde se družimo sa nama dragim ljudima ili jednostavno, uživamo u opuštanju, sa omiljenim štivom u rukama.

  I zato, ona zaslužuje da joj posvetimo pažnju, da je ulepšamo i ukrasimo. A da bismo to postigli, ne treba da je krečimo svaki put kada poželimo promenu. Mnogo je brže a i jeftinije, da nabavimo dekorativne jastuke.

  Dekorativni jastuci mogu učiniti da Vaš prostor dobije potpuno novi izgled u skladu sa ličnim ukusom. Dekorativni jastuci mogu da dodaju mekoću i udobnost, dok različiti dezeni, boje i materijali stvaraju posebnu atmosferu u Vašem domu. U našoj ponudi možete pronaći i izabrati unikatne dekorativne jastuke različitih boja, dezena, materijala i dimenzija. Izaberite jastučić po svom ukusu i uredite dom na svoj jedinstven način. Osvežite svoj prostor brzo i lako uz dekorativne jastučiće. Nove ukrasne navlake za jastučiće je lako promeniti, a mala promena može mnogo da doprinese osvežavanju prostorije u kojoj boravite. Kad god poželite promenu, naši proizvodi su tu da Vam pruže najbolje dekorativne predmete na jednom mestu. Oni su neizostavan detalj koji sadržajno upotpunjuje prostor a i pomaže Vam da slobodno vreme provedete ugodno i opuštajuće.