Dekorativni jastuk Bež sa zlatnim nitima

Šifra proizvoda: 1053 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni jastuk Bež sa zlatnim nitima.

  Dekorativni jastuk Bež sa zlatnim nitima je elegantan ali i pomalo boho jastuk. Zbog diskretnih zlatnih niti u tkanju daje utisak luksuza. Ali zbog bogatih pamučnih kićanki, on je i zabavan i rustičan. Lako će se uklopiti u jedan moderan enterijer ali i u vaš kutak za odmor i meditaciju.

   

  Materijal: Kord pamuk protkan zlatnim nitima.

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

   

  Kao i sve naše jastuke, i ovaj radimo i za dekoraciju i za meditaciju. Dekorativni jastuci se pune lio vatom i pahulja vlaknom što ih čini čvrstim ali lakim. Za razliku od njih, jastuci namenjeni za podršku i potporu, pri vežbama joge i meditacije, se pune pamučnim restlovima zbog kojih su tvrdi i teški. Cena je ista za obe vrste punjenja.

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  Zato, kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. u našoj radionici pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje za uredjenje enterijera sa Vama.

   

  Osim o izgledu, vodimo računa i opraktičnosti. Zato se jastučnica na ovom jastuku može skidati radi održavanja.