Dekorativni jastuk od debele vune plavi

Šifra proizvoda: A504 Akcija

2.490 RSD 3.490 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni jastuk od debele vune plavi.

  Dekorativni jastuk od debele vune plavi, ručno pleten sa ljubavlju i pažnjom.

   

  Materiijal: Super debelo poliester predivo.

  Punjenje: Pahulja vlakno.

  Dimenzije: 40 cm x 40 cm.

   

  Dobrodošli u svet udobnosti i stila sa našim ručno pletenim jastukom od debele vune u prelepom plavom tonu! Naš jastuk je ne samo savršen dodatak modernim enterijerima, već je i idealan za dečije sobe, pružajući mekoću i toplinu kao nijedan drugi.

  Svaki jastuk je pažljivo izrađen od najkvalitetnije debele vune, koja nije samo mekana na dodir, već i dugotrajna. Naši majstori koriste tradicionalne tehnike pletenja kako bi stvorili jedinstveni dizajn koji će istaći lepotu vašeg prostora.

  Plava boja jastuka unosi svežinu i mir u svaki prostor, dodajući notu elegancije i suptilnosti. Ovaj jastuk nije samo ukras, već i funkcionalan dodatak koji će vam pružiti udobnost i opuštanje. Bilo da ga koristite za podršku dok čitate knjigu, gledate omiljeni film ili jednostavno želite dodatnu udobnost na svom kauču, naš ručno pleteni jastuk će ispuniti sve vaše potrebe.

  Savremeni enterijeri zahtevaju komade koji ne samo da su vizuelno privlačni, već i pružaju osećaj topline i udobnosti. Naš jastuk savršeno se uklapa u taj koncept, donoseći harmoniju boja i tekstura u vaš dom. Takođe, njegova plava boja čini ga sjajnim izborom za dečije sobe, stvarajući prostor u kojem će se mališani osećati sigurno i voljeno.

  Dopustite našem ručno pletenom jastuku da postane omiljeni detalj u vašem domu, dodajući notu topline i sofisticiranosti. Uživajte u udobnosti i lepoti svakog trenutka s našim posebnim jastukom od debele vune u predivnoj plavoj boji!