Dekorativni moderni klupko jastuk metalik zlatni

Šifra proizvoda: 250 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Dekorativni moderni klupko jastuk metalik zlatni.

  Dekorativni moderni klupko jastuk metalik zlatni je pravi dekorativni dragulj. Možete ga staviti i na policu i na fotelju i izgledaće odlično. Jer jastuci u obliku klupka ili čvora imaju zanimljiv arhitektonski oblik koji privlači pažnju.

   

  Materijal: Metalik zlatni žersej.

  Punjenje: Silikonsko pahulja vlakno

  Dimenzije: Prečnik 30-35 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U Aleyi pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  Zbog vas smo savladali i tehniku pravljenja klupko jastuka. Ovi jastuci izradjeni su od pamučnog žerseja i punjeni silikonskim pahulja vlaknom, koje im daje mekoću i sprečava promenu oblika usled sabijanja vlakna.

  Podjednako dekorativni i zabavni, naročito pogodni za moderne enterijere. Ali i za dečije sobe kao ukras ili bezbedna igračka.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Pre svega prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza. Ali i modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.