Dekorativni pamučni jastučić Pejzaž u Toskani

Šifra proizvoda: A952 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni pamučni jastučić Pejzaž u Toskani.

  Dekorativni pamučni jastučić Pejzaž u Toskani je moderan, dizajnerski jastuk koji će osvežiti svaki enterijer. Ujedno će vas, u mašti, odvesti na romantično putovanje po Toskani.

   

  Jastučnica: Pamuk.

  Unutrašnja jastučnica: Pamuk.

  Punjenje: Sundjer i PES.

  Dimenzije:45 x 40 cm.

  Čišćenje: Mašinsko pranje do 40c.

   

  Dekorativni jastuci mogu učiniti da Vaš prostor dobije potpuno novi izgled u skladu sa ličnim ukusom. Dodajte lični pečat i prenesite svoj karakter na prostor u kom svakodnevno boravite. Dekorativni jastuci mogu da dodaju mekoću i udobnost, dok različiti dezeni, boje i materijali stvaraju posebnu atmosferu u Vašem domu. U našoj ponudi možete pronaći i izabrati unikatne dekorativne jastuke različitih boja, dezena, materijala i dimenzija. Izaberite jastučić po svom ukusu i uredite dom na svoj jedinstven način.

  Osvežite svoj prostor brzo i lako uz dekorativne jastučiće. Nove ukrasne navlake za jastučiće je lako promeniti, a mala promena može mnogo da doprinese osvežavanju prostorije u kojoj boravite. Kad god poželite promenu, naši proizvodi su tu da Vam pruže najbolje dekorativne predmete na jednom mestu. Oni su neizostavan detalj koji sadržajno upotpunjuje prostor a i pomaže Vam da slobodno vreme provedete ugodno i opuštajuće.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.

  Dimenzije: Po meri i želji kupca.