Dekorativni pamučni raner za svečanosti crveni

Šifra proizvoda: A794

1.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija

  Dekorativni pamučni raner za svečanosti crveni.

   

  Dekorativni pamučni raner za svečanosti crveni, možete pre svega koristiti samostalno na stolu kao centralni ukras, jer je odlična pozadina za novogodišnje dekoracije. Takodje se može koristiti i kao dekorativni raner preko stolnjaka. Za bolji efekat preporučujemo da stoljnjak bude u nekoj neutralnoj, kontrastnoj boji. Jer ipak je svečani sto u pitanju.

   

  Dimenzije: 32 cm x 200 cm.

  Materijal: Pamuk.

   

  Kada se slavi, kada se veseli, okupljamo se oko stola, sa porodicom i prijateljima.  A druženje je još lepše uz lepo postavljen sto, prepun ukusne hrane. Za hranu su zaduženi domaćini ali za dekoraciju stola smo mi tu.

  Svi naši dekorativni stolnjaci su ručno sašiveni, od kvalitetnih tkanina, lakih za održavanje. Najviše koristimo damast i brokat, Ili savremene materijale sa teflonskim vlaknom koje „odbija„ fleke. Najtraženiji su materijali u žakard tkanju, koji imaju pomalo reljefnu strukturu. Popularni su i glat materijali, kao što je saten, koji su meki, svilenkasti i glatki na dodir. Uz dodatak čipke, ukrasnih traka, resa i gajtana, Alnada stolnjaci, nadstolnjaci i raneri, postaju unikatni komadi tekstila.  A mogu biti i lep i praktičan poklon. Pre svega za mlade bračne parove, koji tek počinju da opremaju zajednički dom.

  Textil art radionica Alnada nudi veliki izbor tekstila za dekoraciju stola, pre svega stolnjaka i nadstolnjaka. Ali i dekorativnih ranera, podmetača za tanjire, platnenih salveta i prstenova za salvete.

  Alnada stolnjaci i nadstolnjaci su napravljeni da ukrase i zaštite svaki sto. Pošto ih radimo ručno, dimenzije i oblik stolnjaka prilagodjavamo veličini i obliku svakog stola.  Naravno, šijemo i stolnjake u standardnim dimenzijama za okrugle i pravougle stolove.

  Sa našim ručno radjenim kućnim tekstilom, ćete uvek biti unikatni i drugačiji.