Dekorativni pleteni jastuci sa pomponima crveni i beli

Šifra proizvoda: A255 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

4 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni pleteni jastuci sa pomponima crveni i beli.

  Dekorativni pleteni jastuci sa pomponima crveni i beli su topli i mekani jastuci od vune. Uz njih ćete se ušuškati i uživati uz šolju toplog čaja, dok napolju pada sneg. Ova kombinacija crvene i bele boje, koja podseća na odeću Deda mraza je dovoljna da napravite novogodišnju, prazničnu atmosferu u svom domu. Ili da njima ukrasite dečiju sobu.

   

  Materijal: Mesavina vune i akrila.

  Postava: Pamuk.

  Punjenje PES vlakno.

  Dimenzije: 43 cm x 43 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. Da napravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i da delimo naše ideje sa Vama.

  A baš zahvaljujući tim idejama, vašim i našim podjednako, u ponudi imamo zaista veliki izbor originalnih i pomalo neuobičajenih jastuka.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Od prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza pa do modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.