Dekorativni prsten za salvete Kapi rose

Šifra proizvoda: A005 Akcija

190 RSD 250 RSD

6 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni prsten za salvete Kapi rose.

  Dekorativni prsten za salvete Kapi rose opravdava svoje ime jer izgleda kao kap vode uhvaćena na prstenu. Jednostavan i elegantan, prikladan za venčanja i krštenja, ali i neku večeru sa stilom.

   

  Materijal: Staklene perle, elastični najlon.

  Dimenzije: Spoljašnji prečnik 5 cm, unutrašnji 4 cm.

   

  Da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima.

  Odlučite se za prstenove koji će pratiti izabranu temu. Ako proslavljate dečiji rodjendan ili krštenje, tu su cvetni i prstenovi sa veselim figuricama. Za venčanje, idealan izbor su svedeni, elegantni prstenovi od perli.

  Naši dekorativni prstenovi za salvete mogu biti u boji stolnjaka ili posudja. A ako volite kontraste, izaberite upadljive prstenove u jakoj boji na neutralnim salvetama, ili obrnuto. Dobra kombinacija je i neutralni stolnjak i salvete, a na njemu  raner i prstenovi u boji koju volite.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.

  Pošto sve sami radimo, uvek se možemo prilagoditi vašim željama i idejama. Naravno, rado ćemo podeliti i naše ideje o dekorisanju stola sa vama.

  U njihovoj izradi samo nam je mašta granica.