Dekorativni prsten za salvete Tisin cvet

Šifra proizvoda: A621 Akcija

190 RSD 250 RSD

12 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni prsten za salvete Tisin cvet.

  Dekorativni prsten za salvete Tisin cvet je prsten za romantične prilike. Nežni vilin konjic od perli, sa krilima od tila je pravi izbor za svadbene dekoracije. Iako Tisin cvet živi samo jedan dan, njegov imenjak će mnogo duže biti vaš i ukrašavati vaše svečane stolove.

   

  Materijal: Plastični prsten, satenska traka, ukrasni element od perli.

  Dimenzije: unutrašnji prečnik 3,5 cm.

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola.

  Ukrasni prstenčićii za salvete, sami ili u kombinaciji sa odgovarajućom salvetom, odličan su izbor za svečane prilike, ali i one svakodnevne, kada želite da vam sto izgleda drugačije i posebno. Zbog svojih dimenzija, ovi prstenovi su vrlo praktični jer odgovaraju i papirnim i platnenima salvetama.

  A da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite samo salvete sa dekorativnim prstenovima.

  Naši dekorativni prstenovi za salvete mogu biti u boji stolnjaka ili posudja. A ako volite kontraste, izaberite upadljive prstenove u jakoj boji na neutralnim salvetama, ili obrnuto. Dobra kombinacija je i neutralni stolnjak i salvete, a na njemu  raner i prstenovi u boji koju volite.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.