Dekorativni prstenčić zlatni gajtan sa kristalom

Šifra proizvoda: A606 Akcija

190 RSD 250 RSD

11 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni prstenčić zlatni gajtan sa kristalom.

   

  Dekorativni prstenčić zlatni gajtan sa kristalom je svečani prstenčić za salvete. U isto vreme raskošan i elegantan, ukrasiće svaki sto za posebne prilike.

   

  Materijal: Svileni gajtan, kristalna perla, svilena kićanka.

  Dimenzije: Prečnik 4 cm.

   

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola. U njihovoj izradi samo nam je mašta granica.

  Naši prstenovi za salvete, sami ili u kombinaciji sa odgovarajućom salvetom, odličan su izbor za svečane prilike, ali i one svakodnevne, kada želite da vam sto izgleda drugačije i posebno. Zahvaljujući svojim dimenzijama, ovi prstenovi odgovaraju i papirnim i platnenima salvetama.

  A da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima.

  Naši dekorativni prstenovi za salvete mogu biti u boji stolnjaka ili posudja. A ako volite kontraste, izaberite upadljive prstenove u jakoj boji na neutralnim salvetama, ili obrnuto. Dobra kombinacija je i neutralni stolnjak i salvete, a na njemu  raner i prstenovi u boji koju volite.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.