Dekorativni prstenčići za salvete More i leto

Šifra proizvoda: 231 Akcija

190 RSD 240 RSD

12 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni prstenčići za salvete More i leto.

  Dekorativni prstenčići za salvete More i leto, kako im sam naziv kaže su prstenovi sa školjkama, morskim zvezdama, ladjama, koralima. Idealni za dekorisanje proslave na plaži ili stolova u nekoj taverni na moru. Zahvaljujući ovakvim dimenzijama, ove prstenove možete koristiti sa platnenim ili papirnim salvetama.

   

  Materijal: Plastični prsten, pamučni kanap i dekorativni elementi od keramike.

  Dimenzije: Prečnik 3,5 cm, širina 3 cm.

   

   

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola.

  A da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima. Odlučite se za prstenove koji će pratiti izabranu temu. U ovom slučaju, nautički, morski stil dekoracije.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.

  U njihovoj izradi samo nam je mašta granica.