Dekorativni prstenčići za salvete Sedefaste perle

Šifra proizvoda: A100

150 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Dekorativni prstenčići za salvete Sedefaste perle.

  Dekorativni prstenčići za salvete Sedefaste perle su istovremeno elegantni i jednostavni. Nežna sedefasta boja perli odgovara temi venčanja i krštenja. Zbog svoje veličine, mogu se koristiti i sa papirnim i sa platnenim salvetama.

   

  Materijal: Elastični najlon, sedefaste perle.

  Dimenzije: Unutrašnji prečnik 40 mm.

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola. U njihovoj izradi samo nam je mašta granica.

  Ukrasni prstenovi za salvete, sami ili u kombinaciji sa odgovarajućom salvetom, odličan su izbor za svečane prilike, ali i one svakodnevne, kada želite da vam sto izgleda drugačije i posebno. Zahvaljujući svojim dimenzijama, ovi prstenovi odgovaraju i papirnim i platnenima salvetama.

  A da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima.

  Naši dekorativni prstenovi za salvete mogu biti u boji stolnjaka ili posudja. A ako volite kontraste, izaberite upadljive prstenove u jakoj boji na neutralnim salvetama, ili obrnuto. Dobra kombinacija je i neutralni stolnjak i salvete, a na njemu  raner i prstenovi u boji koju volite.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.