Dekorativni venčić za vrata Deda Mraz

Šifra proizvoda: A481 Akcija

1.490 RSD 1.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni venčić za vrata Deda Mraz.

  Dekorativni venčić za vrata Deda Mraz je lep dekorativni detalj na vašim vratima ili polici. Kada se priblize novogodišnji praznici i stigne zima, svi smo nekako svečanije raspoloženi. Tada volimo da ukrašavamo svoj dom. A kada stavite ovaj venčić na ulazna vrata, kao da to svečano raspoloženje delite i sa svim gostima. Jer je to prvo što će videti kada vam dodju u posetu.

   

  materijal. Venac od prepletenih drvenih grančica, dekorativni elementi.

  Dimenzije: Prečnik 20 cm.

   

  Dekoracije su oni mali detalji koji unose veliku promenu u svaki prostor. Takvi su i dekorativni venci za vrata. Kada stavite novogodišnji venac na vrata znači da su praznici blizu. Da dolazi vreme druženja sa dragim ljudima, vreme darivanja i uživanja u bogatoj trpezi.

  Nova godina i Božić su sigurno dva najomiljenija praznika svima nama ali naročito deci. Zato na ove novogodišnje dekorativne vence za vrata uvek dodamo i neku zabavnu figuricu. Deda Mraza, sneška, šumskog patuljka, jelena i lane.

  Na ovom ukrasnom venčiću glavni motiv je šumski patuljak koji izgleda kao da je stigao iz neke bajke braće Grim. Kao Rumpelstichen koji je spavao 100 godina pa se probudio star i sa dugom bradom. Ovaj patuljak je i pomoćnik u radionici Deda mraza na hladnom Severnom polu.

  I nas odrasle ovakvi ukrasi vraćaju u detinjstvo, u vreme kada smo sa nestrpljenjem čekali Novu godinu i poklone, i strepeli da li je naše pismo sa željama stiglo na pravu adresu. Vraća nas u vreme kada smo se okupljali oko toplog šporeta iz koga je mirisala pita sa jabukama i cimetom. U vreme kada smo još verovali u bajke i živeli bezbrižno. U neka dobra, stara vremena.

  Zbog svega toga, poklonite sebi jedan novogodišnji venac za vrata i bar za kratko se vratite u vreme svog detinjstva i uživajte u iščekivanju praznika.

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dekorativni venčić za vrata Deda Mraz“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *