Dekorativni venčić za vrata Deda Mraz

Šifra proizvoda: A481 Akcija

1.490 RSD 1.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija

  Dekorativni venčić za vrata Deda Mraz.

  Dekorativni venčić za vrata Deda Mraz je lep dekorativni detalj na vašim vratima ili polici. Kada se priblize novogodišnji praznici i stigne zima, svi smo nekako svečanije raspoloženi. Tada volimo da ukrašavamo svoj dom. A kada stavite ovaj venčić na ulazna vrata, kao da to svečano raspoloženje delite i sa svim gostima. Jer je to prvo što će videti kada vam dodju u posetu.

   

  materijal. Venac od prepletenih drvenih grančica, dekorativni elementi.

  Dimenzije: Prečnik 20 cm.

   

  Dekoracije su oni mali detalji koji unose veliku promenu u svaki prostor. Takvi su i dekorativni venci za vrata. Kada stavite novogodišnji venac na vrata znači da su praznici blizu. Da dolazi vreme druženja sa dragim ljudima, vreme darivanja i uživanja u bogatoj trpezi.

  Nova godina i Božić su sigurno dva najomiljenija praznika svima nama ali naročito deci. Zato na ove novogodišnje dekorativne vence za vrata uvek dodamo i neku zabavnu figuricu. Deda Mraza, sneška, šumskog patuljka, jelena i lane.

  Na ovom ukrasnom venčiću glavni motiv je šumski patuljak koji izgleda kao da je stigao iz neke bajke braće Grim. Kao Rumpelstichen koji je spavao 100 godina pa se probudio star i sa dugom bradom. Ovaj patuljak je i pomoćnik u radionici Deda mraza na hladnom Severnom polu.

  I nas odrasle ovakvi ukrasi vraćaju u detinjstvo, u vreme kada smo sa nestrpljenjem čekali Novu godinu i poklone, i strepeli da li je naše pismo sa željama stiglo na pravu adresu. Vraća nas u vreme kada smo se okupljali oko toplog šporeta iz koga je mirisala pita sa jabukama i cimetom. U vreme kada smo još verovali u bajke i živeli bezbrižno. U neka dobra, stara vremena.

  Zbog svega toga, poklonite sebi jedan novogodišnji venac za vrata i bar za kratko se vratite u vreme svog detinjstva i uživajte u iščekivanju praznika.