Dekorativni zlatni jastuk Dvostruki keltski čvor

Šifra proizvoda: 362 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni zlatni jastuk Dvostruki keltski čvor.

  Dekorativni zlatni jastuk Dvostruki keltski čvor je jedan neobičan, prepleteni jastuk. Zbog svog skoro arhitektonskog oblika, može biti i ukras na svakoj polici ili stolici. Klupko jastuci su podjednako dekorativni i zabavni, naročito pogodni za moderne enterijere.

   

  Materijal: Lame žersej.

  Punjenje: PES pahulja vlakno.

  Dimenzije: 40 cm x 40 cm.

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U Aleyi pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama. Zbog vas smo naučili kako da pravimo moderne klupko ili čvor jastuke. Jer su veoma atraktivni i dekorativni, ali i korisni kao bezbedna dečija igračka.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Pre svega prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza. Ali i modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Ali, naši ukrasni jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.

   

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dekorativni zlatni jastuk Dvostruki keltski čvor“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *