Dekorativni zlatni jastuk Dvostruki keltski čvor

Šifra proizvoda: 362 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Dekorativni zlatni jastuk Dvostruki keltski čvor.

  Dekorativni zlatni jastuk Dvostruki keltski čvor je jedan neobičan, prepleteni jastuk. Zbog svog skoro arhitektonskog oblika, može biti i ukras na svakoj polici ili stolici. Klupko jastuci su podjednako dekorativni i zabavni, naročito pogodni za moderne enterijere.

   

  Materijal: Lame žersej.

  Punjenje: PES pahulja vlakno.

  Dimenzije: 40 cm x 40 cm.

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U Aleyi pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama. Zbog vas smo naučili kako da pravimo moderne klupko ili čvor jastuke. Jer su veoma atraktivni i dekorativni, ali i korisni kao bezbedna dečija igračka.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Pre svega prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza. Ali i modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Ali, naši ukrasni jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.