Dizajnerski unikatni jastuk stilizovani dečiji crtež Rinascimento

Šifra proizvoda: A493

2.990 RSD

4 na zalihama

Lista želja
Share

  Dizajnerski unikatni jastuk stilizovani dečiji crtež Rinascimento.

  Dizajnerski unikatni jastuk stilizovani dečiji crtež Rinascimento je zanimljiv zbog svog veselog printa u naivnom dečijem stilu. A da bi jedan predmet bio nazvan unikatnim, mora da postoji ograničen broj njegovih kopija. E pa to važi za ove jastuke. Postoje samo po dva primerka od svake kombinacije boja.

   

  Materijal: Skuba sa fotoprintom

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U textil radionici Alnada pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Pre svega prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza. Ali i modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.