Dizajnerski unikatni jastuk stilizovani dečiji crtež Rinascimento

Šifra proizvoda: A493

2.990 RSD

4 na zalihama

Lista želja
Share

  Dizajnerski unikatni jastuk stilizovani dečiji crtež Rinascimento.

  Dizajnerski unikatni jastuk stilizovani dečiji crtež Rinascimento je zanimljiv zbog svog veselog printa u naivnom dečijem stilu. A da bi jedan predmet bio nazvan unikatnim, mora da postoji ograničen broj njegovih kopija. E pa to važi za ove jastuke. Postoje samo po dva primerka od svake kombinacije boja.

   

  Materijal: Skuba sa fotoprintom

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U textil radionici Alnada pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Pre svega prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza. Ali i modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.

   

   

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dizajnerski unikatni jastuk stilizovani dečiji crtež Rinascimento“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *