Impregnirana torba za joga prostirke tamnoplava

Šifra proizvoda: A966 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Impregnirana torba za joga prostirke tamnoplava.

  Impregnirana torba za joga prostirke tamnoplava je vodoodbojna, laka ali jaka. Bez ukrasa, osim našivenog spoljašnjeg džepa   i otvora za ventilaciju, je torba za sve vremenske uslove. Za sve vas koji volite jednostavnost i praktičnost.

   

  Materijal: Vodootporno PVC platno, postava od viskoze, PVC remen, metalne ringlice.

  Dimenzije: Dužina 70 cm, prečnik dna 15 cm.

   

  Torbe za joga prostirke, počeli smo da izradjujemo onda kada je joga ušla u naše živote. I kada smo shvatili da na tržištu nema ničega što bi nam se dopalo a da je i praktično i funkcionalno.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu se radi u limitiranim serijama. Svaki model je autentičan. Zato što mi za njegovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.