Impregnirana torba za joga prostirke tamnoplava

Šifra proizvoda: A966

2.490 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Impregnirana torba za joga prostirke tamnoplava.

  Impregnirana torba za joga prostirke tamnoplava je vodoodbojna, laka ali jaka. Bez ukrasa, osim našivenog spoljašnjeg džepa   i otvora za ventilaciju, je torba za sve vremenske uslove. Za sve vas koji volite jednostavnost i praktičnost.

   

  Materijal: Vodootporno PVC platno, postava od viskoze, PVC remen, metalne ringlice.

  Dimenzije: Dužina 70 cm, prečnik dna 15 cm.

   

  Torbe za joga prostirke, počeli smo da izradjujemo onda kada je joga ušla u naše živote. I kada smo shvatili da na tržištu nema ničega što bi nam se dopalo a da je i praktično i funkcionalno.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu se radi u limitiranim serijama. Svaki model je autentičan. Zato što mi za njegovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.