Impregnirana torba za joga prostirku crvena

Šifra proizvoda: A764

2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Impregnirana torba za joga prostirku crvena.

  Impregnirana torba za joga prostirku crvena je laka ali jaka. Bez ukrasa, osim spoljašnjeg džepa koji se zatvara patent zatvaračem, i otvora za ventilaciju, to je torba za sve vremenske uslove. Za sve vas koji volite jednostavnost i praktičnost. Zbog svoje veličine i izdržljivosti pogodna je i za deblje prostirke.

   

  Materijal: Vodootporno PVC platno, postava od viskoze, PVC remen, metalne ringlice.

  Dimenzije: Dužina 75 cm, prečnik dna 17 cm.

   

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu se radi u limitiranim serijama. Svaki model je autentičan. Zato što mi za njegovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama i vašoj prostirci. A to je moguće jer ih radimo po meri i vašoj želji.