Impregnirana torba za joga prostirku zelena sa postavom

Šifra proizvoda: A786

2.990 RSD

+ troškovi dostave

Impregnirana torba za joga prostirku sa postavom tamnozelena, se može nazvati muškom torbom. Zbog boje ali i zbog čvrstog, impregniranog materijala od koga je napravljena.

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

   

  Impregnirana torba za joga prostirku zelena sa postavom.

  Impregnirana torba za joga prostirku zelena sa postavom, se može nazvati muškom torbom. Zbog boje ali i zbog čvrstog, impregniranog materijala od koga je napravljena. Za ovu torbu smo upotrebili nešto puniju, satensku postavu, i dodali jedan unutrašnji džep za sitnice. Remen se može podešavati i prilagodjavati visini vlasnika. Pošto se radi o impregniranom materijalu, dodali smo i rupice, da bi torbamogla da “diše”

  Materijal: Impregnirano platno, postavaod viskoze.

  Dimenzije: Dužina 70 cm, prečnik 15 cm.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Alnada torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama.

  Brand:

  Jack Wills

  Analogue/digital:

  Analogue

  Case Depth Approx:

  12mm

  Case Material:

  Gold Ion-plated Steel

  Case Shape:

  Circle

  Clasp type:

  Push-button Deployment

  Dekoracija

  Umetnine

  Kućni tekstil

  Jednobojni

  Joga program

  Torbe za joga prostirke

  Torbe

  Za jogu