Joga jastuk za meditaciju – pastelna mandala

SKU: 238

1.990,00 RSD

+ troškovi dostave

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has

Add to wishlist
Share

  Joga jastuk za meditaciju pastelna mandala, je jastuk koji vam pomaže pri sedećim i ležećim joga pozama. Te poze su naročito karakteristične za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu.

  Ovi pravougli jastuci za jogu, ne previše visoki (max 10 cm debljine), su naročito korisni za podršku ramenima i vratu pri zauzimanju takozvanih obrnutih položaja.  Jedan od najpoznatijih takvih položaja je stoj na ramenima ili sveća.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite ove Alnada jastuke za jogu i meditaciju. Oni vam malo podižu kukove iznad nivoa kolena i tako produžavaju vreme ostajanja u ovom položaju.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni puplin, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Alnada jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

  Brand:

  Jack Wills

  Analogue/digital:

  Analogue

  Case Depth Approx:

  12mm

  Case Material:

  Gold Ion-plated Steel

  Case Shape:

  Circle

  Clasp type:

  Push-button Deployment

  Kućni tekstil

  Dezen

  Joga program

  Jastuci za jogu

  Dekoracija

  Umetnine

  1 review for Joga jastuk za meditaciju – pastelna mandala

  1. Matt

   I absolutely love this watch it’s beautiful!

   0
  Add a review

  Your email address will not be published. Required fields are marked *