Jastuče za meditaciju sa lavandom Ljubičaste pruge

Šifra proizvoda: 218

890 RSD

3 na zalihama

Lista želja
Share

  Jastuče za meditaciju sa lavandom Ljubičaste pruge.

  Jastuče za meditaciju sa lavandom Ljubičaste pruge služi da vam pomogne da zaronite u sebe. Ono vam pokriva oči i odvaja vas od spoljašnjih senzacija koje odvlače pažnju. Uz blagu aromu lavande koja se oslobadja iz jastučeta doživećete potpuno opuštanje i odmor.

   

  Materijal: Svilenkasta futrola od satena, svile, viskoze, unutrašnje jastuče od pamuka.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Punjenje: Organsko lavanda seme i sušeni cvet lavande.

  Težina: 150-160 gr.

   

  Za lakše održavanje fokusa kod vodjene meditacije, kao i kod svih tehnika opuštanja koje se rade u ležećem položaju, često u prostorima nedovoljno izolovanim od zvukova i svetlosti iz okruženja, punu primenu nalaze relax jastučići za oči, jer vam pomažu da se izolujete od spoljašnjeg sveta, pružaju osećaj prijatne težine na kapcima ali i umiruju mirisnom aromom lavande.

  Relax jastučići za oči se sastoje od spoljašnje futrole koja se može skidati  i unutrašnjeg jastučića izradjenog od čistog pamuka i napunjenog organskim lanenim semenom i osušenim cvetovima lavande, ubranim u trenutku kada je nivo esencijalnih ulja u njima dosegao maksimum, što garantuje dugotrajnu mirišljavost. Spoljašnjost jastučića se radi od svilenkastih, glatkih materijala, prijatnih na dodir i u velikom izboru interesantnih printova i dezena.

  Aleya relaks jastučići za meditaciju imaju i kozmetičku primenu. Ako se koriste kao hladna obloga, prethodno 30-ak minuta ohladjeni u zamrzivaču, smanjuju izražene podočnjake i neutrališu crvenilo lica izazvano proširenim kapilarima. Upotrebljeni kao hladna obloga, pomažu kod saniranja manjih otoka na licu i telu.

  Laneno seme kojim su napunjeni jastučići vrši prijatnu masažu lica i laganu akupresuru zone oko očiju. Nekada je dovoljno držati ih samo desetak minuta da vam lice ponovo zablista i potpuno se osveži.

  Kao i pri izradi celokupnog Aleya asortimana, i jastučići za oči se mogu raditi u standardnim dimenzijama ali i prilagoditi vašim željama i potrebama.