Jastučić za meditaciju sa lavandom Kaleidoskop

Šifra proizvoda: A777

890 RSD

4 na zalihama

Lista želja
Share

  Jastučić za meditaciju sa lavandom Kaleidoskop.

  Jastučić za meditaciju sa lavandom Kaleidoskop je svilenkasti jastučić za oči, za opuštanje i relaksaciju. Lak za održavanje jer ima futrolu koja se skida, prijatan na dodir, atraktivnog dezena. Idealan je za poklon dragim ljudima.

   

  Materijal: Saten, svila, pamučni  unutrašnji jastuk, organsko seme lana, sušeni cvet lavande.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Težina: 160-170 gr.

   

  Za lakše održavanje fokusa kod vodjene meditacije, kao i kod svih tehnika opuštanja koje se rade u ležećem položaju, često u prostorima nedovoljno izolovanim od zvukova i svetlosti iz okruženja, punu primenu nalaze relax jastučići za oči, jer vam pomažu da se izolujete od spoljašnjeg sveta, pružaju osećaj prijatne težine na kapcima ali i umiruju mirisnom aromom lavande.

  Aleya relaks jastučići za oči imaju i kozmetičku primenu. Ako se koriste kao hladna obloga, prethodno 30-ak minuta ohladjeni u zamrzivaču, smanjuju izražene podočnjake i neutrališu crvenilo lica izazvano proširenim kapilarima. Upotrebljeni kao hladna obloga, pomažu kod saniranja manjih otoka na licu i telu.

  Laneno seme kojim su napunjeni jastučići vrši prijatnu masažu lica i laganu akupresuru zone oko očiju. Nekada je dovoljno držati ih samo desetak minuta da vam lice ponovo zablista i potpuno se osveži.

  Ako su pak zagrejani u mikrotalasnoj rerni ( ali ne više od 2 min), mogu poslužiti kao prirodno medicinsko sredstvo protiv različitih bolova. Naši kupci su imali pozitivna iskustva sa smanjenjem ili potpunim prestankom glavobolje posle primene Aleya lavanda jastučića kao tople obloge. Pomažu i u ublažavanju zubobolje, ili bolova izazvanih lošom cirkulacijom u mišićima. Zagrejani, naročito su efikasni kod bolova u vratu, koje smo svi iskusili i koji su posledica dugotrajnog sedenja ispred kompjuterskih i telefonskih ekrana.