Jastuk boho rustik tapiserija pruge crni

Šifra proizvoda: A327

2.490 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Jastuk boho rustik tapiserija pruge crni.

   

  Jastuk boho rustik tapiserija pruge crni se može koristiti i za dekoraciju i za meditaciju. Zbog svoje zanimljive tapiserija šare, biće ukras svakog boho kutka, a crna boja je upečatljiva ali i laka za kombinovanje. Pošto mi jastuke punimo čvrsto, svaki pa i ovaj se može koristiti kao podloga za sedeće meditacije, ili neke druge joga poze.

   

  Materijal: Pamučni keper

  Unutrašnja jastučnica: Viskoza

  Punjenje: PES pahulja vlakno i seckani sundjer

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Novi ukrasni  jastuci su najbrži i njjeftiniji  način da personalizujete i promenite svoj stambeni  prostor.  Zato smo mi tu. Dekorativni jastuci mogu učiniti da Vaš prostor dobije potpuno novi izgled u skladu sa ličnim ukusom. Dodajte lični pečat i prenesite svoj karakter na prostor u kom svakodnevno boravite. Dekorativni jastuci mogu da dodaju mekoću i udobnost, dok različiti dezeni, boje i materijali stvaraju posebnu atmosferu u Vašem domu. U našoj ponudi možete pronaći i izabrati unikatne dekorativne jastuke različitih boja, dezena, materijala i dimenzija. Izaberite jastučić po svom ukusu i uredite dom na svoj jedinstven način. Osvežite svoj prostor brzo i lako uz dekorativne jastučiće.

  Nove ukrasne navlake za jastučiće je lako promeniti, a mala promena može mnogo da doprinese osvežavanju prostorije u kojoj boravite. Kad god poželite promenu, naši proizvodi su tu da Vam pruže najbolje dekorativne predmete na jednom mestu. Oni su neizostavan detalj koji sadržajno upotpunjuje prostor a i pomaže Vam da slobodno vreme provedete ugodno i opuštajuće.