Jastuk crno bela tapiserija folklorni stil

Šifra proizvoda: A552 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Jastuk crno bela tapiserija folklorni stil.

  Jastuk crno bela tapiserija folklorni stil je tkani pamučni dekorativni jastuk. Sa svojim crno belim etno uzorkom će dodati boho stil vašem modernom nameštaju. A može biti i ukras jednog joga kutka za meditaciju i opuštanje.

   

  Jastučnica: Tkani pamuk sa tapiserija uzorkom.

  Unutrašnji jastuk: Pamuk.

  Punjenje: Sundjer i PES vlakno.

  Skriveni patent zatvarač.

  Dimenzije: 43 cm x 43 cm.

  Dnevna soba je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Dekorativni jastuci mogu učiniti da Vaš prostor dobije potpuno novi izgled u skladu sa ličnim ukusom. Dodajte lični pečat i prenesite svoj karakter na prostor u kom svakodnevno boravite. Dekorativni jastuci mogu da dodaju mekoću i udobnost, dok različiti dezeni, boje i materijali stvaraju posebnu atmosferu u Vašem domu. U našoj ponudi možete pronaći i izabrati unikatne dekorativne jastuke različitih boja, dezena, materijala i dimenzija. Izaberite jastučić po svom ukusu i uredite dom na svoj jedinstven način. Osvežite svoj prostor brzo i lako uz dekorativne jastučiće. Nove ukrasne navlake za jastučiće je lako promeniti, a mala promena može mnogo da doprinese osvežavanju prostorije u kojoj boravite. Kad god poželite promenu, naši proizvodi su tu da Vam pruže najbolje dekorativne predmete na jednom mestu. Oni su neizostavan detalj koji sadržajno upotpunjuje prostor a i pomaže Vam da slobodno vreme provedete ugodno i opuštajuće.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Od prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza  pa do savremenih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.