Jastuk za dekoraciju i meditaciju Vezena mandala

Šifra proizvoda: A603

2.990 RSD

3 na zalihama

Lista želja
Share

  Jastuk za dekoraciju i meditaciju Vezena mandala.

   

  Jastuk za dekoraciju i meditaciju Vezena Mandala je jastuk u boho stilu za dekorisanje vašeg zen kutka. A kada poželite da meditirate, ovaj jastuk će vam pomoći da dugo ostanete u sedećem položaju. Ovo je još jedan višenamenski jastuk u našem asortimanu.

   

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

  Materijal: Pamuk i lan.

  Pošto se jastučnica može skidati radi održavanja, preporučujemo pranje na 30 stepeni.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Osvežite svoj prostor brzo i lako uz dekorativne jastučiće. Nove ukrasne navlake za jastučiće je lako promeniti, a mala promena može mnogo da doprinese osvežavanju prostorije u kojoj boravite. Kad god poželite promenu, naši proizvodi su tu da Vam pruže najbolje dekorativne predmete na jednom mestu. Oni su neizostavan detalj koji sadržajno upotpunjuje prostor a i pomaže Vam da slobodno vreme provedete ugodno i opuštajuće.

  Najlakši način da sve to postignemo su dekorativni  jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, ali i  da budu potpora. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Od prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza  pa do savremenih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.