JASTUK ZA JOGU BOLSTER NATUR BEŽ

Šifra proizvoda: A938 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

Nema na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija

  JASTUK ZA JOGU BOLSTER NATUR BEŽ. 

  Jastuk za jogu bolster natur bež je namenjen za podršku i potporu tela pri vežbanju joge. Takodje se koristi kod masaže, kao i fizioterapije. Podmetanjem joga bolstera pod kolena ili stopala na primer, smanjuje se pritisak na lumbalni deo kičme i omogućava duže ležanje.

   

  Dimenzije: Dužina 40 cm, prečnik 15 cm.

   

  Naš joga bolster jastuk manji Pamuk natur je vaša idealna podrška za sve aktivnosti koje zahtevaju udobnost, stabilnost i opuštanje. Saznajte više o ovim izvanrednim jastucima i kako vam mogu pomoći da unapredite svoju praksu joge, meditacije i opuštanja.

  Kvalitetan materijal za maksimalnu udobnost: Naši valjkasti jastuci su napravljeni od visokokvalitetnog kord pamuka u natur boji.  Materijal je prirodan, mekan na dodir, i ekološki prihvatljiv. Osim toga, jastuci su izuzetno izdržljivi i dugotrajni.

  Smanjenje pritiska na lumbalni deo: Naši jastuci za jogu u obliku valjka su savršeni za postavljanje ispod kolena, vrata ili donjeg dela leđa tokom vaše prakse joge ili bilo koje druge fizičke aktivnosti. Ovo smanjuje pritisak na lumbalni deo kičme i pomaže vam da vam bude udobno tokom vežbanja.

  Praktična ručka za nošenje: Naši jastuci dolaze sa dodatom praktičnom ručkom koja omogućava jednostavno nošenje.

  Višenamenska upotreba: Ovi jastuci nisu samo za jogu! Možete ih koristiti i za meditaciju, kod masaže i opuštanja ili bilo koju drugu aktivnost koja zahteva podršku i udobnost. Njihov svestran dizajn i visokokvalitetni materijali čine ih idealnim saputnicima za vašu svakodnevnu praksu unutarnjeg mira i fizičkog blagostanja.

  Lako održavanje: Zahvaljujući pametnom dizajnu, naši jastuci se lako održavaju. Navlaka se može skinuti i oprati, što vam omogućava da održavate jastuk svežim i čistim tokom vremena.

  Uzdignite svoju praksu joge, meditacije i opuštanja na sledeći nivo uz naše valjkaste jastuke.