Jastuk za jogu i dekoraciju etno sivo beli ćilim

Šifra proizvoda: A662 Akcija

1.490 RSD 1.990 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Jastuk za jogu i dekoraciju etno sivo beli ćilim.

  Jastuk za jogu i dekoraciju etno sivo beli ćilim ima uzorak rukom tkanih persijskih ćilima u kombinaciji sive, tamno sive i bele boje. Naličje jastuka je belo. Ovaj dekorativni jastuk se slaže sa modernim nameštajem, daje mu notu topline i vintidž atmosferu. Ali će se odlično uklopiti i u jedan neformalni boho enterijer, sa svojim etnik motivom i okruglim pamučnim pomponima.

  Ako ga koristite za meditaciju u sedećem položaju, pomoći će vam da zadržite taj položaj dugo vremena. On će vam podići kukove iznad linije kolena i tako smanjiti pritisak na njih, i omogućiti vam da držite kičmu u pravilnom položaju.

  Osim za meditaciju, ovaj pravougli jastuk, je odličan za podršku ramenima i vratu pri zauzimanju takozvanih obrnutih joga položaja.  Jedan od najpoznatijih takvih položaja je stoj na ramenima ili sveća. Uz pomoć jastuka, smanjuje se pritisak na vrat i poboljšava stabilnost tela.

   

  Materijal: Mešavina pamuka i poliestera, pamučni pomponi.

  Punjenje: PES pahulja vlakno

  Dimenzije: 43 cm x 43 cm.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Aleya jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.