Jastuk za jogu i meditaciju polumesec plavi talasi

Šifra proizvoda: A799

2.990 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Lista želja
Share

  Jastuk za jogu i meditaciju polumesec plavi talasi.

  Jastuk za jogu i meditaciju polumesec plavi talasi vam je potreban ako želite da dugo ostanete u nekom sedećem joga položaju. Njegov specifičan oblik polumeseca optimalno podržava kukove, kolena i kičmu.

   

  Materijal: Spoljni jastuk kord pamuk, unutrapnji jastuk puplin.

  Punjenje: Lio vata, pahulja PES vlakno.

  Dimenzije: Širina 50 cm, visina 15-17 cm.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu, takozvanim bolsterima.

  Tu, pre svega, spadaju duži ili kraći valjkasti jastuci sa čvrstim punjenjem, koji se podmeću pod kolena, duž kičmenog stuba i ispod vrata kada ste u ležećem položaju. Jedan od najudobnijh takvih položaja je položaj za boginje i bogove ili ležeći leptir. Da biste se osećali kao bogovi u Aleyi radimo joga bolstere u različitim dužinama i prečnicima, uvek prilagodjene vašim potrebama.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite Aleya jastuke za jogu u obliku polumeseca. Oni vam malo podižu kukove iznad nivoa kolena i tako produžavaju vreme ostajanja u ovom položaju.

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk za jogu i meditaciju polumesec plavi talasi“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *