Jastuk za meditaciju braon bež mandala

Šifra proizvoda: A754 17%

2.490 RSD 2.990 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Jastuk za meditaciju braon bež mandala.

  Punjenje heljdinim ljuspicama košta 1000,00 din više.

  Jastuk za meditaciju braon bež mandala služi da vam omogući udobno sedenje, bez prevelikog pritiska na zglobove i ligamente. To je pre svega korisno pri meditaciji koja zahteva duže ostajanje u jednom položaju. Ovi jastuci mogu biti punjeni klasičnim punjenjem ili heljdinim ljuspicama.

   

  Materijal: Kord pamuk sa dva lica.

  Dimenzije: Prečnik 31 cm, visina 10-12 cm.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite Aleya jastuke za jogu u obliku polumeseca, ili one okrugle, takozvane zafu jastuke, koji vam malo podižu kukove iznad nivoa kolena i tako produžavaju vreme ostajanja u ovom položaju.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Zbog lakšeg održavanja, spoljni jastuk se može skidati, a tu je i praktična ručka za nošenje. Veliki doprinos trajnosti naših jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk za meditaciju braon bež mandala“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *