Jastuk za meditaciju Crno zlatna mandala

Šifra proizvoda: A936 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija

  Jastuk za meditaciju Crno zlatna mandala.

  Jastuk za meditaciju Crno zlatna mandala je dizajniran da unapredi vašu praksu i pomogne vam da pronadjetei pravilan položaj tela i održite udobnost tokom meditacije i različitih vežbi.

  Dimenzije: Prečnik 40 cm.

  Visina: 10-15 cm.

  Pomoć u pravilnom držanju kičme

  Naš joga jastuk za meditaciju Crno zlatna mandala je savršen partner za vaše meditativne trenutke. Njegova ergonomska konstrukcija dizajnirana je tako da podržava vaše kolena i smanjuje pritisak na zglobove tokom sedenja. Ovo omogućava dugotrajno zadržavanje u sedećim položajima, čineći vašu meditaciju udobnijom i efikasnijom. Osim toga, jastuk tera na pravilno držanje kičme, što je ključno za očuvanje vašeg zdravlja i postizanje dubljeg duhovnog povezivanja.

  Jačanje mišića kičmenog stuba

  Vaša kičma i mišići kičmenog stuba igraju ključnu ulogu u vašoj sposobnosti da ostanete uspravni i izdržite napore svakodnevnog života. Naš joga jastuk za meditaciju vam pomaže da ojačate mišiće koji podržavaju kičmeni stub, čime se smanjuje rizik od povreda i bolova u leđima. Ovaj jastuk čini vašu praksu joge i meditacije ne samo udobnijom, već i korisnom za vaše telo.

  Organske heljdine ljuspice za prirodnu podršku

  Unutar našeg joga jastuka možete pronaći punjenje od pahulja vlakna i seckanog sundjera. To su sve materijal dobijeni recikliranjem.. Ovo punjenje se prilagođava obliku vašeg tela, pružajući vam optimalnu podršku tokom meditacije i vežbanja. Osim toga, reciklirani materijali su ekološki prihvatljiv izbor i doprinose osećaju povezanosti sa prirodom.

  Lako održavanje i dugotrajna upotreba

  Spoljni jastuk na našem joga jastuku može se lako skinuti radi pranja i održavanja higijene. Ovo čini naš jastuk praktičnim za svakodnevnu upotrebu i osigurava da će trajati dugi niz godina, prateći vas na vašem putovanju samopoboljšanja i duhovnog razvoja.