Jastuk za meditaciju i dekoraciju etno glam

Šifra proizvoda: A026

2.490 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Jastuk za meditaciju i dekoraciju etno glam.

  Jastuk za meditaciju i dekoraciju etno glam je dokaz da i etno motivi mogu biti glamurozni. Sa čvrstim punjenjem ovaj jastuk postaje udoban joga jastuk za meditaciju. Ali će se sjajno uklopiti i u dekoraciju dnevnog boravka ili spavaće sobe.

   

  Materijal jastučnice: Pamuk sa printom.

  Unutrašnji jastuk je punjen pahulja vlaknom.

  Dimenzije: 40 cm x 40 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, sudekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. Da pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Od prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza pa do modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost. I u zavisnosti od čvrstine punjenja, jedan isti jastuk možete koristiti i za meditaciju i za dekoraciju.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.