Jastuk za meditaciju i dekoraciju Mandala kocke

Šifra proizvoda: A213 Akcija

2.990 RSD 3.490 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija

  Jastuk za meditaciju i dekoraciju Mandala kocke.

  Jastuk za meditaciju i dekoraciju Mandala kocke je veliki okrugli jastuk od pamučnog dekor platna. Zbog svoje veličine može se koristiti za sedenje na podu, kao tabure ili fotelja u dečijim sobama. Ali i kao podrška pri vezbama joge za trudnice.

   

  Dimenzije: Prečnik 60 cm.

  Punjenje: Pahulja vlakno.

   

  Kada imate ovaj jastuk, najveći problem će vam biti za šta prvo da ga upotrebite. Kao dekorativni jastuk, jer dekorativni jastuci mogu učiniti da Vaš prostor dobije potpuno novi izgled u skladu sa ličnim ukusom. Dodajte lični pečat i prenesite svoj karakter na prostor u kom svakodnevno boravite. Dekorativni jastuci mogu da dodaju mekoću i udobnost, dok različiti dezeni, boje i materijali stvaraju posebnu atmosferu u Vašem domu. U našoj ponudi možete pronaći i izabrati unikatne dekorativne jastuke različitih boja, dezena, materijala i dimenzija. Izaberite jastučić po svom ukusu i uredite dom na svoj jedinstven način. Osvežite svoj prostor brzo i lako uz dekorativne jastučiće. Nove ukrasne navlake za jastučiće je lako promeniti, a mala promena može mnogo da doprinese osvežavanju prostorije u kojoj boravite. Kad god poželite promenu, naši proizvodi su tu da Vam pruže najbolje dekorativne predmete na jednom mestu. Oni su neizostavan detalj koji sadržajno upotpunjuje prostor a i pomaže Vam da slobodno vreme provedete ugodno i opuštajuće.

  Ili kao jastuk za jogu jer kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke tu su jastuci za jogu. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.