Jastuk za meditaciju i dekoraciju mandala kvadratna

Šifra proizvoda: A 456 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

   

  Jastuk za meditaciju i dekoraciju mandala kvadratna.

  Jastuk za meditaciju i dekoraciju mandala kvadratna je joga jastuk sa plavoljubičastim mandala uzorkom u kvadratnom obliku. Ulepšaće vaš kutak za meditaciju ali i svaku sofu.

  Materijal: Poliester 100%, skriveni patent zatvarač.

  Unutrašnji jastuk: Pamuk sa PES punjenjem.

  Dimenzije 40 cm x 40 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U textil radionici Alnada pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  A baš zahvaljujući tim idejama, vašim i našim podjednako, u ponudi imamo zaista veliki izbor originalnih i pomalo neuobičajenih jastuka.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Pre svega prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza. Ali i modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk za meditaciju i dekoraciju mandala kvadratna“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *