Jastuk za meditaciju Mint zelena mandala

Šifra proizvoda: A436

2.990 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Lista želja
Share

  Jastuk za meditaciju Mint zelena mandala.

  Jastuk za meditaciju Mint zelena mandala je okrugli zafu jastuk koji vam pomaže da dugo ostanete u sedećem položaju. To je jako korisno naročito pri meditaciji, jer vam smanjuje pritisak na zglobove , tera vas da pravilno držite kičmu i time jača mišiće jezgra. Ovo je ujedno i dekorativni jastuk u boho, natur stilu.

   

  Materijal: Pamučni keper sa mandala printom.

  Dimenzije: Prečnik 35 cm, visina 10-12 cm.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite Aleya jastuke za jogu u obliku polumeseca, ili one okrugle, takozvane zafu jastuke, koji vam malo podižu kukove iznad nivoa kolena i tako produžavaju vreme ostajanja u ovom položaju.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Zbog lakšeg održavanja, spoljni jastuk se može skidati, a tu je i praktična ručka za nošenje. Veliki doprinos trajnosti naših jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.