Jastuk za meditaciju polumesec pez roze

Šifra proizvoda: A660

2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Jastuk za meditaciju polumesec pez roze.

  Jastuk za meditaciju polumesec pez roze je izradjen od pamučnog kepera. Ovaj čvrsti materijal mu garantuje dugotrajnost. A čvrsto punjenje od lio vate i seckanog sundjera, postojan oblik. Ima i praktičnu dršku za lakše nošenje. Spoljašnji jastuk se skida radi lakšeg održavanja.

  Dimenzije: Prečnik 55 cm, visina 15-17 cm.

  Materijal: Spoljašnji jastuk pamuk 100%, unutrašnji jastuk diolen.

  Punjenje: Lio vata i seckani sundjer.

  Težina: oko 1kg.

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  Ovaj jastuk vam pomaže da dugo ostanete u sedećem Sukhasana položaju pri meditaciji. Time što podiže kukove iznad linije kolena, smanjuje pritisak na  ligamente i zglob kolena.

  Ove jastuke radimo po dimenzijama koje se prilagodjavaju vama. Za nihovu izradu koristimo prirodne materijale, otporne na habanje i lake za održavanje. Za punjenje koristimo reciklirani, seckani sundjer i tako bar malo, doprinosimo očuvanju prirode. A to nam je važno.

  Često radimo komplet torbe za joga prostirku i jastuka za meditaciju u istoj boji i stilu. I ono što nam je takodje važno, svaki jastuk i svaka torba se rade u ograničenom broju primeraka. Tako čuvamo njihovu ekskluzivnost. Jer kada kupite neki Aleya proizvod za jogu, bićete sigurni da niko drugi nema isti takav.

  Joga jastuk za meditaciju u obliku polumeseca, je vrlo koristan za trudnice. Da im podupre ledja, ili olakša spavanje. A kada stigne beba, mogu ga koristiti za dojenje.

  I poslednje ali ne i najmanje važno. Ovaj jastuk je takodje i dekorativan. Možete ga koristiti za opremanje vašeg joga kutka. Ili za podršku ledjima dok sedite i čitate u vašoj omiljenoj fotelji ili krevetu.