Jastuk za meditaciju polumesec Tamnoplavi sa zlatom

Šifra proizvoda: A936 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Lista želja
Share
Kategorija

  Jastuk za meditaciju polumesec Tamnoplavi sa zlatom.

  Punjenje heljdinim ljuspicama poskupljuje jastuk za 1000,00 din.

  Jastuk za meditaciju polumesec Tamnoplavi sa zlatom je dizajniran da unapredi vašu praksu i pomogne vam da pronadjetei pravilan položaj tela i održite udobnost tokom meditacije i različitih vežbi.

  Dimenzije: Prečnik 40-45 cm.

  Visina: 15-18 cm.

  Pomoć u pravilnom držanju kičme

  Naš joga jastuk za meditaciju u obliku polumeseca je savršen partner za vaše meditativne trenutke. Njegova ergonomska konstrukcija dizajnirana je tako da podržava vaše kolena i smanjuje pritisak na zglobove tokom sedenja. Ovo omogućava dugotrajno zadržavanje u sedećim položajima, čineći vašu meditaciju udobnijom i efikasnijom. Osim toga, jastuk tera na pravilno držanje kičme, što je ključno za očuvanje vašeg zdravlja i postizanje dubljeg duhovnog povezivanja.

  Jačanje mišića kičmenog stuba

  Vaša kičma i mišići kičmenog stuba igraju ključnu ulogu u vašoj sposobnosti da ostanete uspravni i izdržite napore svakodnevnog života. Naš joga jastuk za meditaciju vam pomaže da ojačate mišiće koji podržavaju kičmeni stub, čime se smanjuje rizik od povreda i bolova u leđima. Ovaj jastuk čini vašu praksu joge i meditacije ne samo udobnijom, već i korisnom za vaše telo.

  Organske heljdine ljuspice za prirodnu podršku

  Unutar našeg joga jastuka možete pronaći organske heljdine ljuspice koje su prirodni materijal za podršku. Ove ljuspice se prilagođavaju obliku vašeg tela, pružajući vam optimalnu podršku tokom meditacije i vežbanja. Osim toga, heljdine ljuspice su ekološki prihvatljiv izbor i doprinose osećaju povezanosti sa prirodom.

  Lako održavanje i dugotrajna upotreba

  Spoljni jastuk na našem joga jastuku može se lako skinuti radi pranja i održavanja higijene. Ovo čini naš jastuk praktičnim za svakodnevnu upotrebu i osigurava da će trajati dugi niz godina, prateći vas na vašem putovanju samopoboljšanja i duhovnog razvoja.

   

   

   

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk za meditaciju polumesec Tamnoplavi sa zlatom“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *