Jastuk za meditaciju u obliku polumeseca Crni

Šifra proizvoda: A543 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share
Kategorija

  Jastuk za meditaciju u obliku polumeseca Crni.

  Uživajte u dubokoj meditaciji uz naš ekskluzivni jastuk za meditaciju u obliku polumeseca Crni, dostupan samo na Aleya.rs! Ovaj praktičan jastuk kombinuje udobnost, stil i funkcionalnost kako bi vam pružio optimalno iskustvo meditacije.

  Dizajniran ergonomski, ovaj jastuk podržava vašu kičmu i omogućava vam da se udobno smestite u položaj lotosa ili položaj sedenja tokom meditacije. Napravljen je od visokokvalitetnih, prirodnih materijala, koji garantuju dugotrajnost. Ovaj jastuk pruža mekoću i stabilnost, omogućavajući vam da se potpuno opustite i fokusirate na svoj unutrašnji mir.

  Sa svojim specifičnim dizajnom i bojama, koje vi birate, naš jastuk za meditaciju dodaje estetski dodir vašem prostoru za meditaciju. Bilo da ste iskusni praktikant meditacije ili tek počinjete svoje putovanje u svet joge, polumesec joga jastuk će vam pomoći da postignete dublji nivo relaksacije i koncentracije.

  Veliki doprinos trajnosti naših jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.

  Naručite svoj jastuk za meditaciju u obliku polumeseca danas i uplovite u svet unutrašnjeg spokoja.

   

  Unutrašnja jastučnica je od 100% pamuka, dok je spoljašnja navlaka od kord pamuka.

  Jastuk ima i ručku za lakše nošenje.

  Jastučnica ima rajferšlus, lako se skida i održava mašinskim pranjem do 40 C.

  Dimenzije: Prečnik 45 cm, širina 20 – 25 cm, visina 15 – 18 cm.