Jastuk za meditaciju u obliku polumeseca Mapa sveta

Šifra proizvoda: A1017 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share
Kategorija

  Jastuk za meditaciju u obliku polumeseca Mapa sveta.

  Jastuk za meditaciju u obliku polumeseca Mapa sveta je veoma koristan za sve koji vežbaju jogu, naročito za početnike, ali i iskusne vežbače.

  Meditacija je predivan način da pronađete unutarnji mir i ravnotežu u današnjem užurbanom svetu. Međutim, da biste postigli dublju meditativnu koncentraciju, važno je da se osećate udobno tokom celog procesa. Upravo zato vam predstavljamo Joga jastuk za meditaciju u obliku polumeseca sa uzorkom mape sveta – savršen dodatak vašoj meditacionoj praksi.

  Dizajn inspirisan svetom:

  Ovaj jastuk je sašiven od visokokvalitetnog materijala sa prelepim uzorkom mape sveta. Svaki put kada sednete na njega, bićete setićete se raznolikosti i lepote naše planete. Ovaj dizajn inspiriše duboko razmišljanje o svetu oko nas, podstičući vas da se povežete sa prirodom i svim živim bićima.

  Dimenzije: Prečnik 40-45 cm.

  Materijal: Pamučno dekor platno.

  Koristi ovog jastuka za meditaciju:

  1. Držanje kičme: Poboljšajte svoje držanje tokom meditacije uz pomoć ovog jastuka. Položen ispod vaših sedalnih kostiju, podupiraće prirodnu krivinu vaše kičme, pomažući da ostanete uspravni i udobni tokom cele meditacije. Ovo je ključno za sprečavanje bola u leđima i dugoročno očuvanje zdravlja kičme.
  2. Relaksacija: Joga Jastuk je mekan i udoban, što vam omogućava da se opustite i predate meditaciji. Savršeno se oblikuje prema vašem telu, pružajući podršku tamo gde je potrebna. To će vam pomoći da se brže smirite i ulazite u dublje meditativne stanje.
  3. Istezanje: Osim što je koristan za meditaciju, ovaj jastuk se može koristiti i za istezanje tela. Postavite ga ispod zglobova ili leđa dok se istežete, pomažući vam da dostignete veću fleksibilnost i produžite mišiće.

  Uz jastuk za jogu u obliku polumeseca, vaša meditacija će postati još dublja i ispunjenija iskustvom. Osećaćete se bliže svetu oko sebe, a istovremeno ćete postići unutarnji mir i ravnotežu koje tražite. Neka svaka sesija meditacije bude putovanje oko sveta, kako biste otkrili unutarnju harmoniju i spokoj.